Η FAB Sportswear ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Fundathlon για τη δημιουργία και προώθηση μιας καινοτόμου πλατφόρμας χρηματοδότησης αθλητών, ομάδων και αθλητικών οργανισμών.

Η Fundathlon είναι μία νέα startup τεχνολογίας στο χώρο του αθλητισμού που φιλοδοξεί να δώσει μια νέα διάσταση στο sport fundraising – crowdfunding.

Σε πρώτη φάση, η συνεργασία FAB Sportswear – Fundathlon θα εστιάσει στην προσέλκυση αθλητών και ομάδων στο χώρο του υγρού στίβου με στόχο την ενημέρωσή τους ως προς τις δυνατότητες και τα εργαλεία που θα τους παρέχει η Fundathlon.

Στις 21/4 η Fundathlon ξεκίνησε καμπάνια crowdfunding (http://crowdfunding.fundathlon.com) για τη χρηματοδότηση του R&D (Research & Development). Ιδιώτες-φίλαθλοι που ενισχύουν την Fundathlon με ποσό 10 ευρώ (και άνω) θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι αξίας 5€ για αγορές από την FAB Sportswear (https://www.fab.com.gr) και άλλες αποκλειστικές προσφορές από εταιρείες όπως η Viva (viva.gr) και η Yoleni’s (yolenis.com). Επίσης, θα λάβουν κι ένα όμορφο αναμνηστικό μετάλλιο της Fundathlon φτιαγμένο από ξύλο.

Μέρος των εσόδων της καμπάνιας θα δοθεί ως υποτροφία σε νέο/νέα για να συμμετάσχει στη διεθνή κατασκήνωση Imagine Peace Summer Camp που διοργανώνει το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας (OlympicTruce.org) στις πανέμορφες εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία.

Περισσότερες πληροφορίες:

Fundathlon
Web site (alpha): http://www.fundathlon.com
Facebook (Greece): https://www.facebook.com/fundathlongr
Twitter (Greece): https://twitter.com/fundathlongr

FAB Sportswear
Web site: https://www.fab.com.gr
Facebook: https://www.facebook.com/FabAquatics
Instagram: https://www.instagram.com/fabsportswear

Your FABulous Sportswear