Η FAB Sportswear «κολυμπάει για τους άλλους».

Την Κυριακή, 20/3, θα πραγματοποιηθεί η 3η φιλανθρωπική κολυμβητική εκδήλωση «Κολυμπώ για τους άλλους», στο δημοτικό κολυμβητήριο του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού.

Η διοργάνωση ξεκινά στις 9:00 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 15:00, με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, με περίπου 150 άτομα να έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Εδώ και δύο χρόνια η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και το έργο των Λευτέρη Παρασκευά και Τόνιας Μαχαίρα στηρίζεται, αλλά κυρίως στηρίζει σε φιλανθρωπικό επίπεδο.

Ο σκοπός της 3ης Φιλανθρωπικής Κολυμβητικής Εκδήλωσης είναι διπλός αφού τα έσοδα των συμμετοχών θα διατεθούν για τις ανάγκες της Εστίας και παράλληλα θα στηριχθεί η δράση της ομάδας ε-θελοντής συλλέγοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και φάρμακα για άστεγους και πρόσφυγες.

Η εταιρεία μας είναι αρωγός στην σπουδαία αυτή δράση και όσον αφορά την εκδήλωση η FAB sportswear θα δώσει τα έπαθλα των νικητών, καθώς και θα χορηγήσει με ρουχισμό τους διοργανωτές , αλλά και τους εθελοντές που θα βοηθήσουν στους αγώνες.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:

https://www.facebook.com/kolimpogiatousallous/timeline