Μια από τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών είναι το καλοκαιρινό μπάνιο. Συνήθως τα παιδιά παραμένουν σε κίνηση από τη στιγμή που φτάνουν στην παραλία μέχρι τη στιγμή που θα φύγουν! Κολύμπι, παιχνίδια με μπάλα, παιχνιδίσματα στη θάλασσα και την παραλία πέρα από διασκέδαση σημαίνουν και φυσική δραστηριότητα και εκμάθηση σωστής τεχνικής σε ελεύθερο, πρόσθιο, ύπτιο και πεταλούδα στα πιο μεγάλα παιδιά.

Κάθε καλοκαίρι η Φωτεινή Μπήτρου, Γυμναστήρια ΤΕΦΑΑ Αθηνών και πρώην πανελλήνια πρωταθλήτρια στίβου και μέλος της Εθνικής ομάδας, εκπαιδεύει στην Αίγινα παιδιά από 6 μηνών εως 4 ετών μαζί με τους γονείς τους και παιδιά 5 ετών -12 ετών σε γκρουπάκια, με στόχο να κατανοήσουν στους κινδύνους που μπορούν να συναντήσουν στη θάλασσα. Μέσα από ένα ταχύρυθμο κύκλο μαθημάτων, που ξεκινάνε τέλη Ιουνίου εως αρχές Αυγούστου, τους μαθαίνει τις βασικές τεχνικές κολύμβησης: ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο και πεταλούδα. Στο τέλος του κύκλου των μαθημάτων διεξάγεται ένας αγώνας επίδειξης κολύμβησης όλων των παιδιών όπου οι γονείς βλέπουν την βελτίωση των παιδιών τους.

Δώρο με την εγγραφή δίνει ενα Σκουφάκι & μία Σανίδα εκμάθησης κολύμβησης για κάθε παιδί απο την εταιρίας FAB Sportswear και χορηγούς το Νησος cafe και Faidwnix House of Mam.  Στo  τέλος των μαθημάτων σε  κάθε παιδί δίνεται για τη συμμετοχή του Δίπλωμα και Κύπελλο. Φέτος η Φωτεινή συμπληρώνει 21 χρόνια εκπαίδευσης κολύμβησης σε παιδιά, αδιαλείπτως κάθε καλοκαίρι, με τον αριθμό να έχει ξεπεράσει τα 1100!

Περισσότερες πληροφορίες στο:  www.purefitness.gr