Καλοκαίρι χωρίς Beach Waterpolo δεν υπάρχει… 

Η αγαπημένη καλοκαιρινή μας συνήθεια επανέρχεται για ακόμη μια σεζόν. Το Beach Waterpolo Tour 2016 κάνει πρεμιέρα στις 20-22 Μαΐου, σε μια μαγευτική τοποθεσία.

Η Λίμνη της Βουλιαγμένης θα φιλοξενήσει τον πρώτο φετινό μας σταθμό, εκεί όπου θα υποδεχθούμε το καλοκαίρι, με ήλιο, θάλασσα και φυσικά πάρα πολύ πόλο.

Από φέτος, το Beach Waterpolo εισάγει μια νέα κατηγορία, ξεχωριστή από την «Open», όπου όλοι μπορούν δηλώσουν συμμετοχή.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στα τουρνουά θα υπάρχει κατηγορία Under2003 για νεαρούς αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θέλουν να γνωρίσουν το πιο διασκεδαστικό ομαδικό παιχνίδι.

Ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος σε παγκόσμιο επίπεδο, βρέθηκαν στη Λίμνη της Βουλιαγμένης και φωτογραφήθηκαν για το Beach Waterpolo Tour 2016, δίνοντας μια μικρή, αλλά εντυπωσιακή γεύση για όσα μας περιμένουν το φετινό καλοκαίρι.

Ρουμπέση, Μανωλιουδάκη, Ξενάκη, Ελευθεριάδου, Ελληνιάδη, Σωτηρέλη, Μοβσεσιάν, Κασημάτη ήταν εκεί…

Πάβιτς, Μουρίκης, Κολόμβος, Φουντούλης, Βλαχόπουλος, Σαλάχας, Τζάνος, Χόρτης, Κανελλόπουλος, Γαρύφαλλος ήταν εκεί…

Τα ανερχόμενα ταλέντα της Ελληνικής υδατοσφαίρισης Μαθιόπουλος – Εθνικός, Καραχριστοδούλου – Ιωνικός, Ρουμελιώτη – Ολυμπιακός, Σκηνίτης – Παναθηναϊκός ήταν εκεί…

Εσύ, θα λείπεις;

Δήλωσε τώρα συμμετοχή με την ομάδα σου!

13023727_10156856794705078_1593145057_n